Afspraken: 0174 22 62 89 Vragen/overleg/spoed: 06 24 713 713
Haga Juliana Geboorte Centrum | Verloskundigenpraktijk in 't Wateringse

HJGC

Wij hebben een fijne samenwerking met het Haga Juliana Geboorte Centrum (HJGC)  In het HJGC bieden ze veilige en complete zorg voor jou en jullie kindje.

In het HJGC werken de gynaecologen en verloskundigen van het HagaZiekenhuis nauw samen met verloskundigenpraktijken in Den Haag eo, 14 kraamzorgorganisaties, GeboorteHotel Haga en het Juliana kinderziekenhuis. Samen zorgen we dat onze zorg naadloos op elkaar aansluit, zodat moeder en kind écht centraal staan. Je kunt in het HJGC terecht met én zonder medische indicatie. Zowel voor, tijdens als na uw bevalling krijgt u zorg op maat.

Samenwerking met uw eigen verloskundige

Het HJGC werkt samen met je eigen verloskundige. Daardoor kunt je voor controle gewoon terecht bij een praktijk dicht bij huis. Heb jij of jouw baby extra zorg nodig? Dan bieden ze die meteen. In het HJGC is 24 uur per dag een gynaecoloog, verloskundige en neonatoloog aanwezig.

Bevallen in het Haga Juliana Geboortecentrum

Je bevalt in een moderne verloskamer. Eventueel met een draadloos CTG (als de gynaecoloog de verantwoorlijkheid heeft over de bevalling, medische indicatie). Hierdoor heb je meer bewegingsvrijheid. Heb je na de bevalling extra zorg nodig? Dan word je samen met jouw baby opgenomen in een comfortabele kraamsuite. 
hagaziekenhuis.nl/specialismen HJGC

Parkeren

Nieuwe autoroute HagaZiekenhuis, JKZ en Spoedplein 

Recent is de nieuwe parkeergarage geopend. Ook de route voor auto’s naar het HagaZiekenhuis, het Juliana Kinderziekenhuis en het Spoedplein is veranderd. De hoofdroute naar het ziekenhuis loopt nu via de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan en de Escamplaan. hagaziekenhuis.nl/parkeren

De moederraad: voor en door moeders!

Word je binnenkort moeder? Of ben je net moeder geworden? Dan willen de zorgverleners van het Haga Juliana Geboortecentrum graag van jouw ervaringen leren. Jij bent de expert! Help ons onze zorg nog beter te maken. Word lid van de moederraad
flyer moederraad